Basingstoke Sub-Station

Project Details

CLIENT: SSE
LOCATION: Basingstoke
START DATE: 06/2007
COMPLETION DATE: 02/2008
VALUE:  £802,000

– Earthworks to compound consisting of upper/mid/lower terraces 900m³

– Sheet piled retaining wall 700m² with 110m of concrete capping beam

– Concrete access road at upper level with link to existing road – 620m²

– Transformer & Cooler bunds with specialist acoustic enclosures

– Concrete bases for electrical equipment

– Traditional masonry block & brick switch houses with reinforced concrete cable basements; steel sheet roof

– New steel palisade security fencing & new entrance gates

– Installation of concrete cable troughs and ducting to all levels

– Provision of drainage

– 4500m³ of compacted stone surfacing

Contact PTC Today

If you’d like to talk to us about a project, or anything else, we’d love to hear from you.